I december lanserar vi en egen öl i våra restauranger runt om i Sverige. Ölet heter Stavros och är en ljus, ekologisk lager i tjeckisk stil med en behaglig beska. Det är en modern tolkning av ett öl som skapades 1842, med 2000-talets pigga och ekologiska humlesorter.

–        Vi satsar på denna öl för att kunna erbjuda våra gäster det bästa från ölvärlden. Ekologiskt, närbryggd och hantverksmässiga metoder fick oss att välja just denna öl och samarbetspartner. Vi ser fram emot lanseringen av Stavros ekologiska lager och hoppas att våra gäster blir lika nöjda som oss, säger Johannes Yalcin, inköpsansvarig Grekiska kolgrillsbaren.

Ölet bryggs av Eskilstuna Ölkultur, ett mikrobryggeri som arbetar med hantverksmässiga metoder och råvaror av högsta kvalitet sedan 2006.

-        Det roligaste vi vet är att ta fram en unik öl i nära samarbete med kunden. Vi hoppas att Stavros ekologiska lager skall uppskattas av Grekiska kolgrillbarens gäster, säger Anders Olsson, VD Eskilstuna Ölkultur.

För ytterligare information kontakta:
Johannes Yalcin, inköpsansvarig Grekiska kolgrillsbaren,  073-960 40 67
Anders Olsson, VD Eskilstuna Ölkultur, 070-682 90 16

Stavros
På bilden syns:
Simon Yalcin, konceptutveckling, Daoud Kass Yosef, franchiseansvarig, Anders Olsson, Eskilstuna Ölkultur
Nezir Yalcin, konceptutveckling & Johannes Yalcin, inköpsansvarig

Stavros2
Stavros ekologiska lager