Nu söker vi nya franchisetagare

•  Sveriges största grekiska restaurangkedja
Grekiska kolgrillsbaren är idag Sveriges största grekiska restaurangkedja. Genom att bli franchisetagare hos Grekiska kolgrillsbaren får Du tillgång till ett färdigt affärskoncept och ett starkt varumärke. Detta ger dig ett bättre utgångsläge och möjlighet till högre försäljning än att starta en restaurang helt på egen hand.

•  En säkerhet för kvalité
Franchisesamarbetet går ut på att Du som franchisetagare sköter den egna verksamheten som enskild egenföretagare och arbetar med försäljning samt kundservice på lokal nivå. Vi avlastar dig därmed från bland annat leverantörsfrågor, konceptutveckling, tillväxt och marknadsföring. Vårt arbete ger Dig bland annat tillgång till bättre villkor från leverantörer, en säkerhet för kvalité, tidsbesparing och större marknadsföringsmöjlighet. Kort sagt tar du som blir franchisetagare del av de stordriftsfördelar vi skapar åt dig. Du minskar därmed ditt risktagande och dina utgifter.

Är du intresserad av att veta mer? Ta gärna kontakt med oss!

** Bli en del av familjen du med! **
Nu söker vi nya franchisetagare i flertalet orter runt om i landet. Antingen har du som blivande franchisetagare en lokal som vi granskar eller så hjälper vi till att hitta en lokal genom våra kontakter. En intresseanmälan görs enklast genom länken nedan eller genom att kontakta vår franchiseanvarige Zeki Yalcin.


 Är du intresserad, är du mer än välkommen att kontakta oss för mer information!

Intresseanmälan